Bakalım benim blogda neler arayacaksın...

Bottom Ad

Ve bisiklet zili



Burnunda tüter gibi olur ya eski baharlar.
Duvarda hanımeli, 
Ilık esen rüzgar,
Ve bisiklet zili...

Biriktiriyorum/
 

Yorum Gönder

10 Yorumlar
  1. merhabaa, aramıza tekrar hoşgeldiin :) gelirim yine :) ağaç ev sohbetlerini pazartesi günleri yazıyoruz. düzenlemesini ben yapıyorum. yarın blog beyi adlı arkadaşımız yazacak. ben de konuyu ondan görüp yazacağım. her hafta bir arkadaşımız bir sohbet konusu buluyor ve yazıyoruz işte. kimse konu bulamazsa ben yazıyorum konu bulup. yarın bende okursun sohbeti, istersen sonra sen de yazarsın yanii :) ayrıca, istediğin zaman sen de sohbet konusu bulabilirsin. bana sölersin, yazcam dersin filan işte. kaplan diary arkadaşımız var, ağaç ev yazıma yorum yapınca görürsün, onun blogunda geçmiş konuların listesi de var. görüşürüz yinee :) iyi geceler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş bulduum:) hemen inceliyorum Kaplan diary nin bloğunu,takipteyim o halde,görüşmek üzere çok mutlu oldum,iyi geceler:)

      Sil
  2. bugünlerde blogda bir yorum sorunu var, bazen spama düşüyor yorumlarımız, yani yorum görmezsen bir de spama bakıver :)

    YanıtlaSil
  3. ağaç ev yazınca arkadaşlarımız da blogunu görmüş olurlar. bir ara ben de tanıtırım blogunu blogumda :) baş baş, sii yuuuu :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, ziyaretime gelmişsiniz. Çok teşekkür ederim, takipteyim 😊🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,dönüş yapmanıza çok sevindim:)

      Sil
  5. ağaç evi yazdıııım :)

    YanıtlaSil
* Lütfen Buraya Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F


:T

:H

Below Post Ad

Bottom Ad