Bakalım benim blogda neler arayacaksın...

Bottom Ad

Yağlı boya..



Plaj, deniz, sea, palmiye, beach, kumsal, sandal, kayık, palm, illustration


40 x 50 cm Tual üstüne yağlı boya.. 

Eski yağlı boya çalışmalardan, en son ne zaman yağlı boya çalıştım hatırlamıyorum.Yağlı boya'da keyifliydi aslında, geç kuruması dışında, hatta resmin üzerinde istediğim kadar oynama avantajı vardı sanırım.Yine de akriliği daha çok sevdiğimi söyleyebilirim.

Yorum Gönder

9 Yorumlar
  1. Merhabalar.
    Böyle yağlıboya resim yapma kabiliyetinizin olduğunu bilmiyordum. Çok güzel ve kıymetli bir uğraş. Ben böyle yağlıboya resimleri çok severim. Resim gerçekten çok güzel görünüyor;fırçanıza, emeğinize ve yüreğinize sağlıklar dilerim. Yağlıboya olsun diğer boyama teknikleriyle olsun, emek verilip yapılan resimleri de şiir gibi dikkatli okumak gerekir. Yani öyle bakılıp geçilmez. Gerekirse bu inceleme saatler alabilir. Önemli olan ressamın fırça izlerini iyi ve doğru okuyabilmektir.

    Huzuru arayan ve yakalamayı umut eden azimli bir fırça darbeleri gördüm. Tekrar fırçanıza, emeğinize ve yüreğinize sağlıklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, saygılar :F

      Sil
  2. Yağlı boya kursuna gitmek isterdim, çok güzel olmuş bu çalışman, eline sağlık. Doğa resimlerini daha bir seviyorum. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gitsen keşke, ben de istiyorum aslında resim kursu, portre yapmayı ilerletmem lazım zorlanıyorum deneme yanılma uzun sürüyor tam bir cebelleşme hali.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Bilmiyorsan zor evet, her kağıda yapamıyorsun falan, kağıt deliniyor, topaklanıyor vs sonra çöp, teknik bilmek lazım ki ben hiç bilmiyorum. Ama çok beğeniyorum sulu boya çalışmaları, yapabilmek isterdim :F

      Sil
  4. Ben de burada bir hamakta uyumak isterdim, var aslında el değmemiş sakin yerler :)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim :F

    YanıtlaSil
  6. Tam yazlık eve asmalık bir tablo olmuş. :)

    YanıtlaSil
* Lütfen Buraya Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F


:T

:H

Below Post Ad

Bottom Ad