Bakalım benim blogda neler arayacaksın...

Bottom Ad

polimer kil hayatımı kapladı...



Polimer kil mucizem benim,bir gün bir malzeme keşfediyorsunuz,dilediğiniz her formu verebileceğiniz bir malzeme,renklerle oynayabileceğiniz ve en önemlisi kalıcı objeler yapabileceğiniz mükemmel bir form,daha önce lüle taşıyla,kil,çamur vb.malzemelerle çalışıp hayal kırıkları yaşamıştım çok defa,kil ve çamurda çatlamalar,lüle taşında  bir küçük hata sonucu kırılmalar,bütün uğraşların ve zamanın bi anda çöpe gitmesi,fimoyla tanıştığıma çok mutluyum,hiçbirşey boşa gitmiyor,hayal ettiğimiz herşeyi yapabiliyoruz,çok daha önce tanışmalıydım diye düşünüyorum,beni en mutlu eden noktada polimer kil sayesinde küçük bir sanatçı yetiştiriyorum,oda bana hayran ama bilmediği onun bana hayranlığından çok ben onun küçük yetenekli parmaklarına,yaratıcılığına ve yapabilirim duygusuna hayranım,SENİ SEVİYORUM geleceğin sanatçısı,canım,canımın yarısı.
                                                                                      




     

Yorum Gönder

23 Yorumlar
  1. Gerçekten kaplamış hayatınızı.Ne kadar çok gül yapmışsınız.Ben de kendimi sabırlı sanırdım.Bravo size.Hepsi de güzel olmuş.En baştaki çerçeveyi en çok beğendim.

    YanıtlaSil
  2. Çalışmalarına bayıldım en sonunda dayanamayıp bende bulaşacağım fimo işine :)

    YanıtlaSil
  3. canım bloğunu daha şimdi keşfettim.
    yaptığın harika fimoları 10 marifetten takip etmeye elşıyordum fakat blog daha iyi oldu böyle.

    yazında da dediğin gibi küçük bir sanatçı var evinde:)
    ona harika bir model oluyorsun. senin gibi annelere bayılıyorm ve çok saygı duyuyorum.
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. ya çerçevelere bittim harika bunlar

    YanıtlaSil
  5. Neduk ablacım teşekkürederim bende en çok o çerçeveyi seviyorum,Bucanni hoşgeldin yorumun sevindirdi beni:)Kapkaracım hoşgeldin canım.Sen o küçük sanatçıyı görsen bir dakika boş durmuyor,elinde hep birşeyler,hiçbirşey bulamazsa kesiyor yapıştırıyor,bu aralar cam boyalarıyla oynuyor,geçen gün kürdanla örgü örücem diye tutturdu:)Serpil beğenmene sevindim.

    YanıtlaSil
  6. Aytacım ellerine sağlık, hepsi birbirinden harika. Kızında sana çekmiş, sanatçı annenin santçı kızı. İkinizide öpüyorum sevgiyle...

    YanıtlaSil
  7. kriizantem teşekkürederim canım,bizde seni öptük kocaman:)

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten maşallah:) Bende fimoyu çok seviyorum ama mutlaka fire veriyorum, takılıyorum, sabırlı davranamıyorum o kadar..Yaptıklarınız harika olmuş, keyifle yaptığınız güzelliklerinden belli oluyor zaten:)

    YanıtlaSil
  9. Beni de öpün beni de :)Ben de fimo yapmak istiyorum :D Bi' o kalmıştu zaten :d

    YanıtlaSil
  10. teşekkürederim ve hoşgeldin iğne ile iplik,gülenim öperiz senide,fimo öğretcem sana ben gelince:)

    YanıtlaSil
  11. yorum yaptım zannedip bloğunda gezinirken yazmadığımı farkettim. Çerçevelere bayıldım harika olmuşlar hepsi birbirinden güzel. Benim kuzum erkek muhtemelen oda babası gibi sporla ilgilenir ama bigün bi kızım olursa umarım bende senin gibi ona güzel şeyler öğretebilirim.

    sevgilerimle
    sibelmerve

    YanıtlaSil
  12. Ola, what a fantastic work, my dear!
    I love the frames and the babies. Ohhh the babies ... they are really lovely. Congratulations!
    Bye,
    Lúcia
    www.fazemosdeconta.com
    www.luciamrusso.com

    YanıtlaSil
  13. Thank you Lucia, your comments made me very happy, very happy when I'm reading, people from different cultures understand each other very good with art. welcome to my page.

    YanıtlaSil
  14. teşekkürler Sibel merve,bu kuzuların ne zaman neye yöneliceği hiç belli olmaz,belki senin kuzuda sanatçı olur.

    YanıtlaSil
  15. Tatlım ne güzel şeyler üretmişsin seni çok çok tebrik ediyorum...sevgiler

    YanıtlaSil
  16. keşkeee ama öyle bişeyde olursa direk size başvururum heralde çünkü benden mümkün değil bu kadar güzel işlerin çıkması :)) tekrar ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  17. teşekkürederim sibel güzel yorumuna,sibel merve senin yaptıklarında çok güzel şeyler kendini hafife alma sakın,ben bu bebekleri nette ilk gördüğümde mucize gibi görünmüştü gözüme,ama aslında mucize diiller,bunuda bir insan yaptı dedim kendi kendime,benimde ellerim var dedim,zaten bir söz var çok doğru bir söz,'hayatta bir kişinin yapabildiği imkansız diildir'.gibi bir söz tam hatırlayamadım şimdi ama,herşey yapabilirim duygusuyla ilintili,kızıma sadece bunu öğrettim,şaşırıyorum şimdi yaptıklarına,

    YanıtlaSil
  18. merhaba canım harika şeyler yapmıssın..blogum ve benim için yazdıkların için teşekkür ederim..hemen izlemeye aldım..

    ayrıca blogumdaki sorularına cevap olarak tekrar yazdım...

    merhaba canım..unutmadığını görmek çok güzel :) evet taşınma işimi halletttim de bu ara sizler gibi yatarıcı değilim maalesef ,o bakımdan siteye bakınıyorum sadece ama en kısa zamanda bişeyler yapıp dönemk istiyorum fikir bulamıyorum :)sen nasılsın buarada :)

    YanıtlaSil
  19. Aytacraftcigim sayfan cok guzel hepsini ayrı ayrı incelemek icinse benim zaman ihtiyacım var bugün blogumuza kayıt girmeyi sesiberden öğrendim cok şükür ki artık gnlük takibe gecebileceğim seni de:)

    YanıtlaSil
  20. bebeklere bayıldım çok harikalar. Blogda daha rahat takip etme imkanı oluyor eline sağlık benim takılarımıda gördünmü.sevgiler

    YanıtlaSil
  21. harika çalışmalarınız var..en baştaki güllü çerçeveye bayıldım.. ellerinize sağlık :)

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  22. merhabalar,
    parmak bebeklerinize bayıldım ancak blogunuzda mail adresinizi göremediğim için buradan yazmak istedim acaba herhangi bir yerden bu bebeklerin satışını yapıyor musunuz?İnşallah cevabınız evet olur :) görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  23. Hmmm üzüldüm satış yapmamnıza böyle bir yetenek kesinlikle değerlendirilmeli eğer özel sipariş almaya karar alır ve vakit bulursanız mutlaka bilmek isterim bayıldım çünkü :)

    YanıtlaSil
* Lütfen Buraya Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F


:T

:H

Below Post Ad

Bottom Ad